Billedkunst

Billedkunst Karrusel 2. - 3. klasse

Til dig der har lyst til at lave billedkunst sammen med dine kammerater. Vi arbejder med billeder på mange forskellige måder f.eks. maleri, tegning eller skulptur.

Vi lærer forskellige teknikker og udtryksmåder. Holdet henvender sig til børn i 2. – 3. klasse. Undervisningen foregår i Tønder, Toftlund og Løgumkloster. Der oprettes hold med forbehold for tilstrækkelige tilmeldinger (min. 7 deltagere).  Der undervises 60 minutter i 24 uger. Vi starter i uge 38.
Vi mødes i Tønder torsdage kl. 14.15 - 15.15.

Billedkunsthold for 4. - 6. klasse

Her bliver kunsten levende! Vi skal tegne, male og forme.

I Toftlund skal vi arbejde med kulisser og figurer, som vi bringer til live i en stop-motion film.

Holdene henvender sig til børn i 4. - 6. klasse. Der undervises 90 minutter om ugen i 12 uger. Der er et hold efterår 2019 og et forår 2020. Forårsholdet starter i uge 3.
Tønder: onsdage kl. 15.30 - 17
Der kan oprettes hold i Løgumkloster og Toftlund ved tilstrækkelige tilmeldinger (min. 7 på et hold).

Skulptur

Vi laver fantasifulde og sjove figurer i ler, træ og genbrugsmaterialer.Holdet henvender sig til børn i 4. - 8. klasse. Undervisningen foregår på Tønder Kulturskole. Der undervises 90 minutter i 12 uger. Hold igen i efteråret 2020.

Ung Kunst

Går du i 7. klasse eller derover, er dette holdet for dig. Der tilbydes undervisning i billedkunst for begyndere og øvede. Undervisningen er individuel med enkelte fælles opgaver, det er dig og dit arbejde, der er i centrum fx indenfor disciplinerne: Maleri, Tegning, Akvarel, Grafik og Blandform (mix media). Du vil blive professionelt vejledt i alle teknikker, samt i dit personlige billedsprog. Du behøver ikke have nogle forudsætninger for at gå på holdet, dem skal vi nok give dig!

Foråret 2020: Mandage kl. 16.30 - 18 på Tønder Kulturskole. Første gang den 17. februar 2020.

Billedkunst voksen/barn

Er du mellem 6 og 12 år, så tag din yndlingsvoksen med til billedkunst! Her får I tid til at tegne, lave malerier eller keramik sammen. Og I får nogle herlige, kreative og sjove oplevelser sammen. Kulturskolens billedkunstlærere står for undervisningen, og i foråret 2019 er der både undervisning på Kulturskolen i Tønder og i atelieret hos én af billedkunstlærerne, samt i kostalden hos en anden!Du kan vælge at deltage i hele kurset eller komme en enkelt dag. Det koster 100 kr. pr. person pr. gang.Tilmelding: Du kan tilmelde dig her (betaling med kort - husk at printe og medbringe billetten eller have den på din mobil). Tilmelding lukkes 2 dage før arrangementet.

Der undervises hver gang fra kl. 10 - 12.

Datoer for foråret følger.

 

 Jørgen Rosengaard

Joergen RosengaardBilledkunst

Jørgen har udstillet på flere censurerede udstillinger bl.a. på Charlottenborg. Har udstillet over store dele af verden herunder USA, Canada, Ukraine og Frankrig.
Har eget galleri i Jejsing.
www.jorgen-rosengaard.com


Helle Binding

Helle BindingBilledkunst og Keramik

Uddannet på Kunst- og Designhøjskolen i Bergen.
Helle har undervist 10 år, bl.a. i Sønderjyllands Kunstskole.
Har i en 3 årig periode haft kreative familiekurser med voksne og børn på Løgumkloster Højskole.


Lotte Tønder Gotthardsen

LotteBilledkunst, forfatterlinje

Lotte er kunsthistoriker og har tidligere arbejdet indenfor museumsverdenen. Sideløbende med sin stilling i kulturskolen er Lotte i gang med meritlæreruddannelsen.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

bottom drawing ny