Billedkunst

NYT
Akryl- og akvarelkursus - fra 18 år og opefter
På dette kursus kan du arbejde med akryl- og akvarelfarver. Du kan koncentrere dig om én af delene, eller begge dele i kombination, da begge former sagtens kan forenes til et unikt blivende værk. Kom i nærkontakt med papir/lærred og farve. Få tillid til dine billedlige ressourcer gennem akryl og akvarellens helt specielle verden. Giv begrebet "kreativitet" din egen vægt, målet er at finde ind til det personlige udtryk gennem eksperimenter og fordybelse. Kurset indeholder en grundig vejledning i teknikker og materialer. Du vil blive udfordret på at se, bruge, samt at blive brugt for at jage mulighederne - og finde andre brugbare vinkler på indtryk og udtryk. Kurset lægger op til at arbejde selvstændigt, og der vil også være enkelte fællesopgaver. Drivmidlet er dig, målet er at omsætte.
Medbring dine egne materialer, farver og lærreder. Der kan købes materialer gennem Kulturskolen ved nærmere aftale.
8 tirsdage kl. 9 - 14 på kulturskolen i Tønder. Startdato d. 24. marts
Pris: 1520 kr. for 8 gange

Billedkunst Karrusel 2. - 3. klasse
Til dig der har lyst til at lave billedkunst sammen med dine kammerater. Vi arbejder med billeder på mange forskellige måder f.eks. maleri, tegning eller skulptur. Vi lærer forskellige teknikker og udtryksmåder. Holdet henvender sig til børn i 2. – 3. klasse. Undervisningen foregår i Tønder, Toftlund og Løgumkloster. Der oprettes hold med forbehold for tilstrækkelige tilmeldinger (min. 7 deltagere).  Der undervises 60 minutter i 24 uger. Vi starter i uge 38.
Vi mødes i Tønder torsdage kl. 14.15 - 15.15.

Billedkunsthold for 4. - 6. klasse
Her bliver kunsten levende! Vi skal tegne, male og forme.
Holdene henvender sig til børn i 4. - 6. klasse. Der undervises 90 minutter i 24 uger. Vi starter i uge 38.
Tønder: ugedag og tid følger.
Løgumkloster: ugedag og tid følger.
Toftlund: ugedag og tid følger.

Skulptur
Vi laver fantasifulde og sjove figurer i ler, træ og genbrugsmaterialer. Holdet henvender sig til børn i 6. - 8. klasse.
Undervisningen foregår på Tønder Kulturskole. Der undervises 90 minutter i 12 uger.
Der oprettes et 12 ugers hold i efteråret 2020. Holdstart i uge 38.

Ung Kunst
Går du i 7. klasse eller derover, er dette holdet for dig. Der tilbydes undervisning i billedkunst for begyndere og øvede. Undervisningen er individuel med enkelte fælles opgaver, det er dig og dit arbejde, der er i centrum fx indenfor disciplinerne: Maleri, Tegning, Akvarel, Grafik og Blandform (mix media). Du vil blive professionelt vejledt i alle teknikker, samt i dit personlige billedsprog. Du behøver ikke have nogle forudsætninger for at gå på holdet, dem skal vi nok give dig!
Mandage kl. 16.30 - 18 på Tønder Kulturskole. Der undervises 90 minutter i 16 uger.
Jørgen Rosengaard

Joergen RosengaardBilledkunst

Jørgen har udstillet på flere censurerede udstillinger bl.a. på Charlottenborg. Har udstillet over store dele af verden herunder USA, Canada, Ukraine og Frankrig.
Har eget galleri i Jejsing.
www.jorgen-rosengaard.com


Helle Binding

Helle BindingBilledkunst og Keramik

Uddannet på Kunst- og Designhøjskolen i Bergen.
Helle har undervist 10 år, bl.a. i Sønderjyllands Kunstskole.
Har i en 3 årig periode haft kreative familiekurser med voksne og børn på Løgumkloster Højskole.


Lotte Tønder Gotthardsen

LotteBilledkunst, forfatterlinje

Lotte er cand. mag. i litteraturvidenskab og kunsthistorie. Hun har tidligere arbejdet indenfor museumsverdenen. Sideløbende med sin stilling i Kulturskolen er Lotte i gang med meritlæreruddannelsen.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

bottom drawing ny