Billedkunst

På Tønder Kulturskole kan du gå til forskellige former for billedkunst. Vi har både hold for børn og for unge.

Der er mange forskellige måder at være kreativ på, og vi vil arbejde med nogle af formerne såsom maleri, tegning, grafik, trykgrafik og skulpturer.

Ved afslutning på sæsonen bliver der lavet en udstilling.

Klik på "Billedkunst" i menuen til højre, for at læse om vores forskellige og spændende billedkunsthold.

Annet Van Den Heuvel

Annet Van Den HeuvelBilledkunst og design

Annet kommer oprindeligt fra Holland. Er autodidakt og har fulgt forskellige kunst-kurser. Underviser i tegning og maling samt design.

Gem

Helle Binding

Helle BindingBilledkunst og Keramik

Uddannet på Kunst- og Designhøjskolen i Bergen.
Helle har undervist 10 år, bl.a. i Sønderjyllands Kunstskole.
Har i en 3 årig periode haft kreative familiekurser med voksne og børn på Løgumkloster Højskole.

Jørgen Rosengaard

Joergen RosengaardBilledkunst

Jørgen har udstillet på flere censurerede udstillinger bl.a. på Charlottenborg. Har udstillet over store dele af verden herunder USA, Canada, Ukraine og Frankrig.
Har eget galleri i Jejsing.
www.jorgen-rosengaard.com

bottom drawing ny