Drama

Dramahold 9 - 13 år
Drømmer du om at stå på de skrå brædder? Kan du lide at spille teater? Så er der mulighed for at få afprøvet dine skuespillerdrømme her! I løbet af foråret skal vi arbejde frem mod et større projekt, "Den lille havfrue", der skal opføres i Kulturhuset i Tønder. Vi skal også være med i et nyt teaterstykke. Og så skal vi arbejde med dramalege, improvisation, rolleopbygning og meget mere. Men først og fremmest skal vi have det sjovt!
Mandage kl. 16.45 - 18.15. Første gang mandag d. 29. januar.

Dramahold 14 - 18 år
Drømmer du om at stå på de skrå brædder? Kan du lide at spille teater og bruge dinfantasi? Så er der mulighed for at blive en del af et dramahold, hvor vi skal arbejde med dramaøvelser, skuespilteknikker, rolleopbygning, improvisationsøvelser og meget mere. Men først og fremmest skal vi have det sjovt og lære en masse nyt om at spille teater.

I løbet af foråret skriver vi vores eget manuskript, der bliver til en helt ny teaterforestilling. Indholdet bygger på de medvirkendes egne idéer og de indfald, der sikkert vil opstå undervejs i forløbet. Desuden medvirker dramaholdet i et større projekt "Den lille havfrue" på Kulturhuset i Tønder.
Tirsdage kl. 16.30 - 18.00. Første gang tirsdag d. 30. januar.

Holdene kan lægges sammen afhængigt af elevtilmeldinger.

Der undervises 90 minutter pr. uge i 15 uger.


Birgitte Antonius

Klaver

Forfatterværksted

Drama   Birgitte Antonius2

Kandidatgrad i musikformidling med speciale i klaver.
Diplom i skrivekunst.
Har udgivet bogen "Krudtugler, toner og takt-arter" 2012 Dansk sang
Manuskriptforfatter til musikteater m.m.

 

 

bottom drawing ny