Drama

Sæson 2019/2020:

Drama 9 - 13 år: 

Efterårsteater
Drømmer du om at stå på de skrå brædder? Kan du lide at spille teater? Så er der mulighed for at få afprøvet dine skuespillerdrømme her! I løbet af efteråret skal vi arbejde med et teaterstykke. Men først og fremmest skal vi have det sjovt! Vi slutter sæsonen af med at opføre vores forestilling.

Onsdage kl. 17 - 18.30 i Tønder. Holdstart onsdag den 4. september.

Forårsteater
I løbet af foråret skal vi arbejde med et teaterstykke. Men vi skal også arbejde med dramalege, improvisation, rolleopbygning og meget mere. Vi slutter sæsonen af med at opføre vores teaterforestilling.
Og så skal vi selvfølgeligt have det sjovt og grine sammen! Vi starter i januar.
 
Drama 14 - 20 år:

Efterårsteater
Drømmer du om at stå på de skrå brædder? Kan du lide at spille teater? Så er der mulighed for at få afprøvet dine skuespillerdrømme her! Vi skal opføre et teaterstykke inden jul, men vi arbejder også med dramaøvelser, improvisation, rolleopbygning og meget mere. Men først og fremmest skal vi have det sjovt!

Alderstrin 14 - 20 år.

Forårsteater
Kan du lide at spille teater og bruge din fantasi? Så er der mulighed for at blive en del af et dramahold, hvor vi skal arbejde med dramaøvelser, skuespilteknikker, rolleopbygning, improvisationsøvelser og meget mere. Men først og fremmest skal vi have det sjovt og lære en masse nyt om at spille teater.
I løbet af foråret skriver vi vores eget manuskript, der bliver til en helt ny teaterforestilling. Indholdet bygger på de medvirkendes egne idéer og de indfald, der sikkert vil opstå undervejs i forløbet. Vi slutter sæsonen af med at opføre vores nye teaterforestilling. Vi starter i januar.
 
Vi mødes 1,5 timer pr. uge i 15 uger. Dette gælder alle hold.

Vi tager forbehold for ændringer. Holdene kan blive sammenlagt efter behov.


Birgitte Antonius

Klaver

Forfatterværksted

Drama   Birgitte Antonius2

Kandidatgrad i musikformidling med speciale i klaver.
Diplom i skrivekunst.
Har udgivet bogen "Krudtugler, toner og takt-arter" 2012 Dansk sang
Manuskriptforfatter til musikteater m.m.

bottom drawing ny