Forfatter

Forfatter 17+
På forfatterkurset får du redskaber til at skrive kreativt og i forskellige genrer. Du kan vælge at tage udgangspunkt i egne tekster, eller få inspiration til at begynde at skrive selv. Det kan være, at du drømmer om at skrive en roman, en slægtskrønike eller noget helt tredje. Måske har du historier liggende hjemme i skrivebordsskuffen, der trænger til at se dagens lys?
Kurset giver dig mulighed for at finde din egen skrivestil, samtidig med at du stifter bekendtskab med forskellige skriveteknikker. Vi skriver nye tekster i forskellige genrer og arbejder med sprogets muligheder. Hvad er den gode begyndelse og slutning på en historie, hvordan skriver man i jeg-person, hvordan opfinder man et helt nyt univers, hvor kommer inspirationen fra og mange andre facetter af det den kreative skriveproces.
Vi læser hinandens tekster og arbejder både selvstændigt og i grupper. Måske afslutter vi sæsonen med at udgive en antologi med nye tekster.
Dette kursus er for voksne fra 17 år og opefter.
Vi mødes 90 minutter om ugen i 12 uger.

Fantasy
Er du vild med Harry Potter, Skammerens datter, Ringenes Herre og andre historier fra fantasy-verdenen? Drømmer du om at skrive dine egne fantasy-historier? Eller ligger de allerede hjemme i skrivebordsskuffen?
Fantasy er en genre, der bruger magi og andre overnaturlige fænomener som dets primære omdrejningspunkt for plot, tema og omgivelser. I modsætning til mange andre litterære genrer, der som regel forsøger at skabe virkelighedstro beskrivelser, udspiller fantasy sig i mærkværdige universer. Magi, fabelvæsner eller andre overnaturlige elementer er naturlige i de alternative fantasy-verdener. Kort sagt en verden med mange muligheder for at udfolde fantasien.
I denne workshop får du redskaber til at komme i gang med at skrive dine egne fantasyhistorier. Vi arbejder med sprog og skriveteknikker. Vi arbejder i grupper og hver for sig. Vi læser tekster op for hinanden og udveksler idéer til plots og de gode historier.
Vi mødes 90 minutter om ugen i 12 uger.

Kulturskolen tager forbehold for ændringer.


Birgitte Antonius

Klaver

Forfatterværksted

Teater / Drama   Birgitte Antonius2

Kandidatgrad i musikformidling med speciale i klaver.
Diplom i skrivekunst.
Har udgivet bogen "Krudtugler, toner og takt-arter" 2012 Dansk sang
Manuskriptforfatter til musikteater m.m.


Lotte Tønder Gotthardsen

LotteBilledkunst, forfatterlinje

Lotte er cand. mag. i litteraturvidenskab og kunsthistorie. Hun har tidligere arbejdet indenfor museumsverdenen. Sideløbende med sin stilling i Kulturskolen er Lotte i gang med meritlæreruddannelsen.

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem

Gem


bottom drawing ny