top sang

Sang

Du kan få undervisning i enten rytmisk eller klassisk sang. Du kan starte til solosang fra 2. klasse og i Sangværkstedet fra 4. - 6. klasse.

Rytmisk sang
Her synger du rytmiske sange fra pop-, rock-, soul-, jazz- og musicalrepertoiret. Vi skal arbejde med din stemme, så du lærer at lave den helt rigtige lyd, samtidig med at du passer på stemmen. Du kommer også til at arbejde med dit personlige udtryk og improvisation. Så: masser af teknik og musik!
 
Klassisk sang
Vi synger fra et bredt repertoire af den klassiske musik, bl.a. fra opera, operette og viser.  Vi arbejder på at udvikle en sund og naturlig sangstemme ved hjælp af afspænding, åndedræts- og sangøvelser. Vi arbejder også med dit personlige udtryk, når du synger.
 
Sangværkstedet - for 4. - 6- klasse
Hvis du er glad for at synge og synes, det kunne være sjovt at gøre det sammen med andre og måske også gerne vil synge solo, så er Sangværkstedet en rigtig hyggelig måde at få styr på din stemme og få sunget en hel masse. Vi synger forskellige gode sange, nogle i flerstemmige arrangementer. Repertoiret er primært indenfor rytmiske stilarter som pop, soul og jazz. Men vi vil også stifte bekendtskab med klassisk sang, og sange fra verdensmusikken fx. Afrikansk eller Brasiliansk. Der arbejdes med frasering, sangteknik, feeling og udtryk og vi vil gennem kroppen arbejde med rytmer og lære at synge på en sund måde.
  • Du kan gå til soloundervisning eller på holdet Sangværkstedet.
  • Ved soloundervisning undervises du alene. Du undervises 25 minutter om ugen i 36 uger. Hvis du går i 4. klasse eller over, kan du selv vælge om det skal være 25 eller 35 minutter ugentligt.
  • Sangværkstedet er 45 minutter ugentligt i 36 uger. Tilmeld dig sang - sammenspil.
  • Når du går til undervisning på et instrument eller sang i kulturskolen, kan du gratis deltage i Sammenspil og Teori/hørelære. Klik på dem i menuen til højre for mere info.


Jytte Ravn Jensen

Sang, klaver, rytmisk kor og Sangværkstedet JytteRavn

Konservatorie uddannet indenfor rytmisk sang. Underviser også i klaver.

bottom drawing ny