holdbillede baby brunch

Baby Brunch (0 - 1-årige)

Tønder Kulturskole afholder med jævne mellemrum Baby Brunch. Det foregår fredag formiddag. Så skyd weekenden godt i gang med en skøn omgang hygge og nærvær med din baby og andre småbørnsforældre!

Baby Brunch er: Tid til selvforkælelse!

Kom til fredagshygge sammen med Tønder Kulturskole. Tag guldklumpen med og mød veninderne, mødregruppen eller andre fædre på barsel. I efteråret 2020 foregår Baby Brunch i Toftlund Biblioteks multisal samt i Tønder Kulturskole.

I mødes i et caféområde lige ved siden af musiklokalet/multisalen. Her får I tid til en kop kaffe/the og lidt frugt. Derefter går I i musiklokalet/multisalen, hvor vores rytmikpædagog Kamille Macholm venter med Bamse og vennerne klar til sang, sæbebobler og rasleæg. De næste 45 minutter skal I mærke samhørigheden, når I synger sammen og giver plads til legen og fantasien. Det er her de spontane grin og stjernestunder opstår, som I vil huske for altid. Til slut nyder I en sandwich og hyggeligt samvær i caféområdet.

Der er 10 pladser hver gang - først til mølle.

Pris: 100 kr. for 1 forældre + 1 barn pr. gang. Man kan vælge det antal gange, man har lyst til.

Datoer efteråret 2020:

Toftlund Bibliotek, multisal samt café:
18/9 kl. 10.15 - 12
30/10 kl. 10.15 - 12
27/11 kl. 10.15 - 12
Tønder Kulturskole, festsal samt café:
 11/9 kl. 10.30 - 12.15
 6/11 kl. 10.30 - 12.15