holdbillede baby brunch

Baby Brunch (0 - 1-årige)

Tønder Kulturskole afholder med jævne mellemrum Baby Brunch. Det foregår på fredage kl. 9.15 - 11.00.

Baby Brunch er: Tid til selvforkælelse! Kom til fredagshygge sammen med Tønder Kulturskole. Tag guldklumpen med og mød veninderne, mødregruppen eller andre fædre på barsel. I foråret 2020 foregår Baby Brunch i Toftlund Biblioteks multisal.
Først er der en sandwich og kaffe/te til jer. Herefter går I ind til vores dygtige rytmikpædagog Kamille Macholm, der venter med Bamse og alle vennerne, klar til sang, sæbebobler og rasleæg! Syng sammen, leg og brug din fantasi sammen med dit barn. Oplev spontane grin og stjernestunder, som du vil huske for altid!

Pris: 100 kr. for 1 forældre + 1 barn pr. gang. Man kan vælge det antal gange, man har lyst til.

Datoer foråret 2020:

Toftlund: